KOPPELBARE ROOKMELDERS - 2 PACK (FZ5002R)
search
  • KOPPELBARE ROOKMELDERS - 2 PACK (FZ5002R)
  • KOPPELBARE ROOKMELDERS - 2 PACK (FZ5002R)
  • KOPPELBARE ROOKMELDERS - 2 PACK (FZ5002R)

KOPPELBARE ROOKMELDERS - 2 PACK (FZ5002R)

€ 44,99
Inclusief belasting

Deze twee rookmelders zijn draadloos koppelbaar met meerdere melders uit het ELRO assortiment.

Aantal

De ELRO FZ5002R koppelbare rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Omdat de melders draadloos met elkaar te koppelen zijn, geven alle rookmelders een alarmsignaal wanneer één melder rook detecteert. Deze melders beschikken over batterijen die minimaal 2 jaar meegaan. 

Deze FZ5002R melders van ELRO beschikken over een hoge kwaliteit optische sensor. Deze sensor reageert snel op brand, geeft minder vaak vals alarm en is erg milieuvriendelijk. Ook is deze melder voorzien van een hittesensor. Deze sensor detecteert temperaturen die hoger zijn dan 54 graden celsius. Bij brand geeft de rookmelder een alarm van maar liefst 85 decibel.

Het is niet alleen mogelijk om meerdere FZ5002R rookmelders aan elkaar te koppen; ook zijn deze melders draadloos te koppelen met alle andere ELRO koppelbare melders, zoals de FC4801R Koolmonoxidemelder, de FH3801R Hittemelder en de FW3801R Watermelder.

Tevens kun je deze rookmelders koppelen aan het ELRO Connects Smart Home systeem, waardoor je door de ELRO Connects App gewaarschuwd wordt bij brand. 

De ELRO FZ5002R voldoet aan de Europese norm EN14604:2005/AC:2008. ELRO geeft 5 jaar garantie op deze rookmelder.

De belangrijkste specificaties

Draadloos koppelbaar

2 jaar beveiligd zonder batterijen vervangen

Optische sensor voor snelle reactie

Testknop om functies te testen

Lege batterij indicator

5 jaar garantie

Installatie

De FZ500221R rookmelders van ELRO worden standaard geleverd met al het benodigde bevestigingsmateriaal. Met deze set bevestig je de melder eenvoudig met schroeven aan je plafond.

Wij raden aan om op iedere verdieping van je woning minimaal één rookmelder te plaatsen. Plaats een rookmelder altijd tegen het plafond. De beste plekken om een melder te plaatsen zijn onderdeel van je vluchtroute, bijvoorbeeld op de gang, overloop en trappen.

Inhoud van de verpakking

Twee ELRO FZ5002R Rookmelders

Bevestigingsmateriaal voor twee rookmelders

Vier 1.5 Volt AA-batterijen

Handleiding

Onderhoud

Voor een optimale werking van de rookmelders is het belangrijk ze goed schoon te houden. Het eenvoudigste is om één keer per maand de melder even af te doen met de stofzuiger. Gebruik nooit schoonmaakmiddelen op de melders bij het reinigen. Hiernaast raden we aan om elke maand de functies van de rookmelder even te testen door de testknop in te drukken. Let op: Het volume van het testalarm is gereduceerd om te voorkomen dat je gehoorschade oploopt tijdens het testen. Wees dus niet bang dat je het alarmsignaal niet hoort omdat het volume te laag is, het alarmsignaal in geval van rook is veel harder (85dB).

Afmetingen en gewicht

Diameter: 120 millimeter

Hoogte: 35 millimeter

Gewicht: 118 gram

Draadloos koppelbaar met

ELRO Connects K1 Connector

ELRO FC4801R Koolmonoxidemelder

ELRO FH3801R Hittemelder

ELRO FW3801R Watermelder

FZ5002R
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.